haukifile suolaa kurkumaa currya paprikajauhetta sitruunapippuria ½ bataatti 1 porkkana 1 sipuli herkkusieniä munakoisoa oliiviöljyä perunoita TAI mitä vihanneksia vain! | pike (fish) fillet salt turmeric curry paprika powder lemon pepper seasoning ½ sweet potato 1 carrot 1 onion champignons (mushrooms) piece of an eggplant olive oil potatoes OR any other vegetables! |
Kalan ympärille kuutioin alemmassa listassa olevia vihanneksia. Etenkin bataatti ja sipuli ovat mitä loistavimpia paistettaviksi, joskin käytettävien kasvisten valinnassa vain taivas on rajana! Mitä pienempiä kuutiot ovat, sitä nopeammin ne paistuvat. Kun kuutioita oli pellillä tarpeeksi, ripottelin niiden päälle vielä suolaa ja paprikajauhetta ja lorautin sinne tänne vähän oliiviöljyä. Sitten vain uuniin 150-200 °C noin 30 minuutiksi! Uunin tehdessä oman osuutensa keitin vielä perunoita lisukkeeksi. Muistathan silti tarkkailla uunia silloin tällöin ja lyhentää tai pidentää paistoaikaa tarpeen mukaan!
After that, I chopped the vegetables of the lower list and spread them around the fish. You could basically use any vegetables you want, but I would leave neither sweet potato nor onion out. The smaller the veggie cubes are, the faster they get baked inside oven. Once I got enough chopped vegetables, I put some salt and again paprika powder on them and added yet a little olive oil here and there. It normally takes about 30 minutes to get this ready in 150-200 °C. While things were being baked I boiled yet a couple of potatoes. If you do the same, remember to check the oven every now and then to make sure the temperature matches for the size of your vegetable cubes!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti